• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών


Πεμ 18 Μαϊ 2006

ΤΕΛΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΖΕΡΒΟΠΟΥΛΟ!
Ως μετανοημένη Μαγδαληνή (μια που είναι και της μόδας) πέφτω γονυπετής και ανακαλώ: η απόσταση που με χωρίζει από τα τιμημένα ελληνικά εδάφη με εμπόδισε να λάβω εγκαίρως το τηλεφώνημα του αρχισυντάκτη μου με το όνομα που παραπέμπει στο Winnie the pooh, ο οποίος με τη σειρά του είχε συνομιλήσει off the record με μεγαλοexecutive χολιγουντιανού στούντιο, ο οποίος προηγουμένως είχε συναντηθεί με τον τρίτο άνθρωπο αυτοπροσώπως – πώς σας φάνηκε αγαπητοί θιασώτες της συνωμοσιολογίας;

Είναι πασιφανές, τώρα που ο χρόνος κατεύνασε την παλιοκομουνιστική μου οργή, ότι ο Κώδικας Da Vinci είναι μια ταινία για 7/10 – βασικά βγαίνει 7,1, να το αφήσω; Αυτή είναι η επίσημη κομματική θέση του cine.gr, τελεία και παύλα. Οπότε και πάλι ταπεινά συγνώμη που ως κριτικοί δεν ανταποκριθήκαμε στο μεσσιανικό ρόλο του γευσιγνώστη. You will never think alone, για να παραφράσω έναν οπαδικό όρκο! Είθε σε αυτήν την χώρα να επικρατήσει απ` άκρου εις άκρον το κλίμα συναίνεσης που ανέδειξε πρόεδρο της δημοκρατίας τον Κάρολο Παπούλια κι εμπρός να βομβαρδίσουμε με μηνύματα το cine.gr για την διαγραφή της γλωσσούς bride.

Με τα χθεσινά μυαλά που κουβαλούσα, σας είχα υποσχεθεί τις δηλώσεις του Ron Howard “για να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα” – τι θράσος! Τώρα τον απολαμβάνω να αφήνει υπαινιγμούς για κρυμμένους οπτικούς κώδικες στο φιλμ, που μάλλον χρήζουν και δεύτερης θέασης. Θα το ξαναδούμε, Ron, και οι περισσότερο υπομονετικοί θα το νοικιάσουν σε κάθε περίπτωση το DVD!
The truth is in there.-


 
 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.