• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Αλφόνσο, Φράνκο






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Πόντιοι: New Generation (2011)Ηθοποιός ....ιταλός μαφιόζος 

Ρόδα Τσάντα και Κοπάνα - Wheel, Bag and Getaway (2011)Σχεδιαστής Παραγωγής   

Θα το Πάρεις το Κορίτσι; (1989)Ηθοποιός ....ο φίλος της Τζόρτζιας 

Ο Διάβολος και το Κέρατο του (1989)Ηθοποιός ....Νότης 

Ο Κόμης Τσάκωνας και οι Δρακουλίνες του (1989)Ηθοποιός ....Γιακουμής 

Ο Τοκογλύφος (1989)Ηθοποιός ....ο υπάλληλος του Κλεόβουλου 

Κίμων ο Νεόπλουτος (1988)Ηθοποιός ....Αλέξης 

Παπα-Turbo: Μας Πήραν και τα... Ράσα! (1987)Ηθοποιός ....Ερωτόκριτος 

Αγάπησα εναν Πόντιο - I Loved a Pontian (1986)Ηθοποιός   

Επάγγελμα Γυναίκα: Μια Ζωή Πατίνι - Profession: Woman (1986)Ηθοποιός ....Βασίλης 

Ο Δυναστείας - Mr. Dynasty (1986)Ηθοποιός ....κιθαρίστας 

Ρόκυ Νο 0, το Νούμερο! - Rocky No 0 (1986)Ηθοποιός   

Αγόρια στην Πορνεία - Boy Prostitutes (1985)Ηθοποιός ....Πάνος 

Ο Ροζ Γάτος - The Pink Cat (1985)Ηθοποιός ....Μητσιμπόνας 

Τα Τούβλα - The Bricks (1985)Ηθοποιός   

Παπαδίστικη Κομπανία Νο2 - Priestly Band 2 (1983)Ηθοποιός ....Αδάμ 

Προσκλητήριο στη Μάνα (1979)Ηθοποιός ....Φίλιππος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.