• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Βασματζής, Δημήτρης






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Θεσσαλονίκη





- Φιλμογραφία:

Η Εύκολη... Λία - Face Control (2005)Ηθοποιός   

Γύφτος και Γοητεία (1989)Ηθοποιός ....εισαγγελέας 

Ο Διάβολος και το Κέρατο του (1989)Ηθοποιός   

Το Δίδυμο της Συμφοράς (1989)Ηθοποιός ....Μενέλαος 

Τρελάδικο Πολυτελείας - Deluxe Madhouse (1989)Ηθοποιός   

The Κόπανοι - The Jerks (1988)Ηθοποιός   

Απίθανοι, Αλλιώτικοι κι Ωραίοι... - Amazing, Different and Good-Looking (1982)Ηθοποιός   

Τα Σαΐνια - Smart Asses (1982)Ηθοποιός   

Κατάσκοπος Νέλλη - Nelly, the Spy (1981)Ηθοποιός   

Κορόιδο Ρωμιέ! - Greek Sucker (1981)Ηθοποιός   

Καθένας με την Τρέλα του - Each to His Own Madness (1980)Ηθοποιός   

Ο Παλαβός Κόσμος του Θανάση - Thanasis` Crazy World (1979)Ηθοποιός   

Οι Βάσεις κι η Βασούλα - Vasoula and the Bases (1975)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.