• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Βενέτη, Νανά






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Σαπουνόπετρα - Soup Rock (1995)Ηθοποιός ....Νάντια 

Ποιος Σκότωσε τη Θεία Ελβίρα; (1989)Ηθοποιός ....Λέτα Φανέλη 

Κουφώματα... Λαδώματα (1988)Ηθοποιός ....δημοσιογράφος 

Τσιμπήστε μας κι Αφήστε μας (1988)Ηθοποιός ....Έλεν 

Ο Δυναστείας - Mr. Dynasty (1986)Ηθοποιός ....Ασπασία 

Ρόκυ Νο 0, το Νούμερο! - Rocky No 0 (1986)Ηθοποιός ....Ρίτα 

Τα Τούβλα - The Bricks (1985)Ηθοποιός   

Εις Μνήμην Χάρρυ Κλυνν - In Memoriam of Harry Klynn (1984)Ηθοποιός   

Ροκάκιας την Ημέρα... το Βράδυ Καμαριέρα - Rocker in the Morning, Chambermaid at Night (1984)Ηθοποιός ....Εύα 

Τρελός Είμαι ότι Θέλω Κάνω! - I`m Mad and I Do What I Want (1984)Ηθοποιός ....Τζένη 

Ζητείται Δράκος - Rapist Wanted (1983)Ηθοποιός   

Θύρα 7: Η Μεγάλη Στιγμή - Gate 7 (1983)Ηθοποιός   

Ο Γύρος του Θανάτου - Round of Death (1983)Ηθοποιός   

Το Παίζω... και Πολύ Αντρας - I Really Play the Man (1983)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.