• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Καπετανάκος, Δημήτρης






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Μπλε Βασίλισσα - Blue Queen (2017)Ηθοποιός   

180 Μοίρες - 180 Degrees (2010)Ηθοποιός ....μπράβος 

I Love Karditsa (2010)Ηθοποιός ....κλώνος 

Κανένας - Nobody (2010)Ηθοποιός ....ίλια 

Η Κληρονόμος - The Heiress (2009)Ηθοποιός ....γυμναστής 

Κάθαρση - Catharsis (2009)Ηθοποιός ....Τζίμης 

Κλέφτες - Thieves (2007)Ηθοποιός ....Μάιλο 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.