• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κριμιζάκης, Γιώργος






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Ο Εραστής (1990)Συνθέτης   

Ο Φακίρης (1989)Συνθέτης   

Η Μεγάλη Απόφραξη (1988)Συνθέτης   

Η Μεγάλη των Γάτων Σχολή (1988)Συνθέτης   

Κίμων ο Νεόπλουτος (1988)Συνθέτης   

Ο Ερωτόγυφτος με το Ντάτσουν (1988)Συνθέτης   

Για μια Χούφτα... Τούβλα (1987)Συνθέτης   

Κλασική Περίπτωση Βλάβης (1987)Συνθέτης   

Ο Βαμβαπούλος και η Γκολάρα του - The Vamvakoulos and His Super Goal (1987)Συνθέτης   

Πολυεθνικός Γαμπρός (1987)Συνθέτης   

Ταμτάκος, ο Ηλεκτρονικός Γύφτος (1987)Συνθέτης   

Μερικές τον Προτιμούν Ηλεκτρονικό - Some Like Him Electronic (1986)Συνθέτης   

Ο Γυφτοαριστοκράτης - The Gypsy Aristocrat (1986)Συνθέτης   

Η Γυναικάρα απ`το Κιλκίς - Woman from Kilkis (1985)Συνθέτης   

Αν Ηταν το Βιολί Πουλί... - If the Violin Were a Bird (1984)Συνθέτης   

Εις Μνήμην Χάρρυ Κλυνν - In Memoriam of Harry Klynn (1984)Συνθέτης   

Ζητείται Δράκος - Rapist Wanted (1983)Συνθέτης   

Το Παίζω... και Πολύ Αντρας - I Really Play the Man (1983)Συνθέτης   

Το Ψώνιο - The Sucker (1983)Συνθέτης   

Αλαλούμ - Alalum (1982)Συνθέτης   

Πάτερ Γκομένιος - Father-Lover Guy (1982)Συνθέτης   

Σ`Εχω Ανάγκη Απόψε Πολύ - I Really Need You Tonight (1973)Συνθέτης   

Το Νησί της Αμαρτίας - Island of 1000 Rapes (1973)Συνθέτης   

Ενας Υπέροχος Ανθρωπος - A Wonderful Man (1971)Συνθέτης   

Ο Αήττητος - The Unvanquished (1971)Συνθέτης   

Αγάπησα μια Αγνωστη - I Loved a Stranger (1970)Συνθέτης   

Η Αρχόντισσα του Λιμανιού - The Port`s First Lady (1969)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.