• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κυβέλου, Κάτια






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Θανάσης ο Βομβιστής (1990)Ηθοποιός ....Ντόρα 

Θα το Πάρεις το Κορίτσι; (1989)Ηθοποιός ....Ασπασία Σιφουνάκη 

Το Δίδυμο της Συμφοράς (1989)Ηθοποιός ....Τούλα 

Κίμων ο Νεόπλουτος (1988)Ηθοποιός ....Κάτια 

Επάγγελμα Γυναίκα: Μια Ζωή Πατίνι - Profession: Woman (1986)Ηθοποιός ....συνάδελφος 

Ο Δυναστείας - Mr. Dynasty (1986)Ηθοποιός   

Παπαδίστικη Κομπανία Νο2 - Priestly Band 2 (1983)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.