• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Κυριακίδης, Γιώργος






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Novorossiysk, Russia
- Hμερομηνία Θανάτου: 16 Δεκεμβρίου 2014




- Φιλμογραφία:

Η Σκόνη που Πέφτει - Dust (2004)Ηθοποιός   

Πολίτικη Κουζίνα - A Touch of Spice (2003)Ηθοποιός ....Φώτης 

Πίσω Πόρτα - Backdoor (2000)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Η Αλλη Οψη - The Other Side (1991)Ηθοποιός ....δικηγόρος 

Ο Δυναστείας - Mr. Dynasty (1986)Ηθοποιός   

Θερμοκήπιο - The Greenhouse (1985)Ηθοποιός   

Το Ρεμάλι της Αθήνας - The Punk of Athens (1985)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Δράκος, το Πρόσωπο της Ημέρας - The Rapist: The Face of the Day (1983)Ηθοποιός ....πατέρας θύματος 

Μπορούμε και Κάτω απ` τα Θρανία - We Can Do It Under the Desks Too (1983)Ηθοποιός   

Απίθανοι, Αλλιώτικοι κι Ωραίοι... - Amazing, Different and Good-Looking (1982)Ηθοποιός   

Πάμε για... Καφέ;! - Let`s Go for a Coffee (1981)Ηθοποιός ....Νεοπτόλεμος 

Γεύση από Ελλάδα! - Taste of Greece (1980)Ηθοποιός ....νοσοκόμος 

Καθένας με την Τρέλα του - Each to His Own Madness (1980)Ηθοποιός   

Ο Ανθρωπος με το Γαρύφαλλο - The Man with the Carnation (1980)Ηθοποιός   

Παραγγελιά! - Request for a Song (1980)Ηθοποιός   

Ρένα... Να η Ευκαιρία - This Is Your Chance (1980)Ηθοποιός   

Ισχυρή Δόση... Σεξ - Operation Orient (1978)Ηθοποιός   

Ερωτική Συμφωνία - Erotic Symphony (1972)Ηθοποιός   

Ο Κύριος Σταθμάρχης - Mr. Station-Master (1972)Ηθοποιός   

Μαντώ Μαυρογένους - Manto Mavrogenous (1971)Ηθοποιός   

Παπαφλέσσας - Papaflessas (1971)Ηθοποιός   

Υποβρύχιο Παπανικολής - SS Papanikolis (1971)Ηθοποιός   

Χρυσαυγή - Chrysavgi (1971)Ηθοποιός   

Ο Τελευταίος των Κομιτατζήδων - The Last of the Komitatzides (1970)Ηθοποιός   

Ο Παραμυθάς - The Storyteller (1969)Ηθοποιός   

Η Ωρα της Οργής - Time for Rage (1968)Ηθοποιός   

Ο Μεγάλος Διχασμός - The Big Split (1968)Ηθοποιός   

Ο Παλιάτσος - The Clown (1968)Ηθοποιός   

Ο Στρίγγλος που Εγινε Αρνάκι - The Vixen Who Became a Lamb (1968)Ηθοποιός   

Ο Τρελός τα `χει 400 - Right-Minded Madman (1968)Ηθοποιός   

Οι Ανδρες Δεν Λυγίζουν Ποτέ - Men Never Give In (1968)Ηθοποιός ....λαντζέρης 

Το Πιο Λαμπρό Μπουζούκι - The Brightest Bouzouki (1968)Ηθοποιός   

Σαπίλα και Αριστοκρατία - Rot and Aristocracy (1967)Ηθοποιός ....φοιτητής 

Το Πιο Λαμπρό Αστέρι - The Brightest Star (1967)Ηθοποιός   

Τα Μυστικά της Αμαρτωλής Αθήνας - The Secrets of Sinful Athens (1966)Ηθοποιός   

Το Φυλαχτό της Μάνας - Mother`s Lucky Charm (1965)Ηθοποιός   

Ο Αδελφός Αννα - Brother Anna (1963)Ηθοποιός   

Ο Αδελφός μου... ο Τροχονόμος - My Brother, the Traffic Policeman (1963)Ηθοποιός   

Το Κάθαρμα - The Rascal (1963)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.