• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 282 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Νινιός, Γιώργος






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Μαρτίου 1951
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα




- Φιλμογραφία:

Εξι με 6 - 6 to Six (1999)Ηθοποιός ....Άρης 

Μη Μου Απτου - Touch Me Not (1996)Ηθοποιός ....Βούλης Σίμπουρας 

Ισημερία - Equinox (1991)Ηθοποιός ....δημοσιογράφος 

Κλειστή Στροφή - U-Turn (1991)Ηθοποιός   

Ο Δραπέτης - Master of the Shadows (1991)Ηθοποιός ....Άγγελος 

Δέσποινα - Despina (1990)Ηθοποιός ....Γιώργος 

Οι Αθηναίοι - The Athenians (1990)Ηθοποιός ....τροχονόμος 

Δεξιότερα της Δεξιάς - Farther Right Than the Right (1989)Ηθοποιός   

Το Πέρασμα - The Crossing (1989)Ηθοποιός ....Μανώλης Γαβριηλίδης 

Βίος + Πολιτεία - Living Dangerously (1987)Ηθοποιός ....καφετζής 

Τα Παιδιά του Κρόνου - The Cronos Children (1985)Ηθοποιός   

Αλλού Παπάς, Αλλού τα Ράσα του - The Priest and His Cassock Are Apart (1983)Ηθοποιός ....μηχανικός 

Το Αίμα των Αγαλμάτων - The Bleeding Statues (1982)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.