• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Τριανταφυλλίδου, Μαρίσσα






- Φύλο: Γυναίκα
- Τόπος Γέννησης: Tashkent, Uzbekistan





- Φιλμογραφία:

Η Δουλειά της - Her Job (2018)Ηθοποιός ....Παναγιώτα 

The Surface of Things - Η Επιφάνεια των Πραγμάτων (2017)Ηθοποιός ....Κατερίνα 

Suntan (2016)Ηθοποιός ....τουρίστρια 

Οι Εντυπώσεις ενός Πνιγμένου - Impressions of a Drowned Man (2015)Ηθοποιός ....Μαρία 

Xenia (2014)Ηθοποιός ....Βασιλική `Βιβή` Χριστοπούλου 

Στο Σπίτι - At Home (2014)Ηθοποιός ....Εύη 

Ο Θεός Αγαπάει το Χαβιάρι - God Loves Caviar (2012)Ηθοποιός ....Μαρία 

Wasted Youth (2011)Ηθοποιός ....μητέρα Χάρη 

Χώρα Προέλευσης - Homeland (2010)Ηθοποιός ....Τόνια 

Eden a l`Ouest - Παράδεισος στη Δύση (2009)Ηθοποιός ....διευθύντρια κλαμπ 

Without (2009)Ηθοποιός ....Άννα 

Bank Bang (2008)Ηθοποιός ....Λένα Οικονόμου 

Valse Sentimentale (2007)Ηθοποιός ....Μαρί 

Δεκαπενταύγουστος - One Day in August (2001)Ηθοποιός ....άτεκνη γυναίκα 

Μαύρο Γάλα - Black Milk (1999)Ηθοποιός ....Μαριλού 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.