• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Τσαγγάνη, Μάγδα






- Φύλο: Γυναίκα
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα





- Φιλμογραφία:

Πόντιοι: New Generation (2011)Ηθοποιός ....παπαδιά 

Ερωτιάρης από Κούνια (1990)Ηθοποιός ....Μαργαρίτα Ταμπακίδου 

Γκομενάκια στο Θρανίο (1989)Ηθοποιός ....Ευανθία 

...Λιποτάκτης - ...Deserter (1988)Ηθοποιός   

Η Μεγάλη Απόφραξη (1988)Ηθοποιός ....Στέλλα 

Κλασική Περίπτωση Βλάβης (1987)Ηθοποιός ....Κα Χατζηκουτουβέ 

Παπα-Turbo: Μας Πήραν και τα... Ράσα! (1987)Ηθοποιός ....Μαρία 

Αρέσω και Κυκλοφορώ (1986)Ηθοποιός ....Νίτσα Αντωνίου 

Γύφτικη Δυναστεία - The Gypsy Dynasty (1986)Ηθοποιός ....Ευγενία 

Ο Αγκαλίτσας - The Hugger (1985)Ηθοποιός ....Άννα Αγαθόνικου 

Ράκος Νο 14 και ο Πρώτος Μπουνάκιας - Rakos No. 14 (1985)Ηθοποιός ....Κα Σπίνου 

Τα Παιδιά μας, οι Αγγελοι (1985)Ηθοποιός ....Μαριγούλα 

Τρελός Είμαι ότι Θέλω Κάνω! - I`m Mad and I Do What I Want (1984)Ηθοποιός ....Μάγδα 

Γρανίτα από Μελάνι - Ink Popsicle (1983)Ηθοποιός ....Καλλιόπη 

Γύφτικη Κομπανία - Gypsy Troupe (1983)Ηθοποιός ....η γυναίκα του βασιλο-πρόεδρου 

Στα Σαγόνια της Εφορίας - In the Jaws of the Revenue Department (1983)Ηθοποιός ....Γκόλφω 

Γκαρσονιέρα για Δέκα - A Bachelor`s Pad for Ten (1981)Ηθοποιός ....Κατερίνα Μπαμπάτσικου 

Είσαι στην Ε.Ο.Κ... Μάθε για την Ε.Ο.Κ. - You Belong to the E.E.C., So Learn About It (1981)Ηθοποιός   

Ο Σεξοκυνηγός - The Sex Hunter (1981)Ηθοποιός   

Το Ξένο Είναι Πιο Γλυκό - A Stranger Is Sweeter (1981)Ηθοποιός ....Μερόπη 

Καθένας με την Τρέλα του - Each to His Own Madness (1980)Ηθοποιός   

Μονά Ζυγά... Δικά μου - Heads I Win, Tails You Loose (1979)Ηθοποιός   

Βέγγος, ο Υπέροχος - Vengos, the Wonderful (1978)Ηθοποιός ....η ίδια 

Ο Τρομοκράτης - The Terrorist (1975)Ηθοποιός ....Βούρου 

Μάρα η Τσιγγάνα - Mara the Gypsy Girl (1971)Ηθοποιός   

Ενας Κλέφτης με Φιλότιμο - A Thief With Pride (1968)Ηθοποιός   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.