• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Τσακίρογλου, Νικήτας






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Αθήνα
- Σύζυγος: Διαβάτη, Χρυσούλα




- Φιλμογραφία:

Δεσμά Αίματος - Blood Ties (2012)Ηθοποιός ....ο πατέρας 

Η Αλλη Οψη - The Other Side (1991)Ηθοποιός ....Μάριος Καράλης 

Ισημερία - Equinox (1991)Ηθοποιός   

Δεξιότερα της Δεξιάς - Farther Right Than the Right (1989)Ηθοποιός ....κρατούμενος 

Απουσίες - Absences (1987)Ηθοποιός ....λοχαγός Μουρούζης 

Βαριετέ - Variete (1985)Ηθοποιός ....ο σκηνοθέτης 

Ξαφνικός Ερωτας - Sudden Love (1984)Ηθοποιός ....Κώστας 

Ο Ρεπόρτερ - The Reporter (1982)Ηθοποιός   

Ελευθέριος Βενιζέλος: 1910-1927 - Eleftherios Venizelos: 1910-1927 (1980)Ηθοποιός ....υποπλοίαρχος Αλέξανδρος Χατζηκυριάκος 

Παραγγελιά! - Request for a Song (1980)Ηθοποιός ....Νώντας 

Εμφύλιος Λόγος - Civil Speech (1979)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

Οι Νταντάδες - Nannies (1979)Ηθοποιός ....Σταύρος 

Ο Ηλιος του Θανάτου - The Sun of Death (1978)Ηθοποιός ....Λοΐζος Νταμολίνος 

Οι Τεμπέληδες της Εύφορης Κοιλάδας - The Idlers of the Fertile Valley (1978)Ηθοποιός ....Γιάννης 

Ισιδώρα - Isadora (1975)Ηθοποιός   

Τα Χρώματα της Ιριδος - The Color of Iris (1974)Ηθοποιός ....Νίκος Στρατής 

Θέμα Συνειδήσεως - A Matter of Conscience (1973)Ηθοποιός ....δημοσιογράφος 

Ιωάννης ο Βίαιος - John the Violent (1973)Ηθοποιός ....εισαγγελέας 

Οι Προστάτες - The Protectors (1973)Ηθοποιός ....Φώτης Ράλλης 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.