• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Τσορτέκης, Γιάννης






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Ussak... Χρόνια Μετά - Ussak... Years Later (2017)Ηθοποιός ....Ζάφος 

Suntan (2016)Ηθοποιός ....Τάκης 

Το Ξύπνημα της Ανοιξης - Spring Awakening (2015)Ηθοποιός ....Κώστας 

Στο Σπίτι - At Home (2014)Ηθοποιός ....Μάρκος 

Το Μικρό Ψάρι - Stratos (2014)Ηθοποιός ....Γιώργος 

J.A.C.E. (2011)Ηθοποιός ....Θωμάς Τεπελένης 

Wasted Youth (2011)Ηθοποιός ....φίλος Βασίλη 

Χάρισμα - Charisma (2010)Ηθοποιός ....Μιχάλης 

Guilt (2009)Ηθοποιός ....Clark 

Σώσε Με - Save Me (2001)Ηθοποιός ....Πάνος 

Καβάφης - Cavafy (1996)Ηθοποιός   

Μη Μου Απτου - Touch Me Not (1996)Ηθοποιός ....Στέφανος 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.