• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Abdalla, Khalid






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 30 Δεκεμβρίου 1980
- Τόπος Γέννησης: Glasgow, Scotland, UK
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

Birds Like Us (2017)Ηθοποιός ....η νυχτερίδα (φωνή) 

Assassin`s Creed (2016)Ηθοποιός ....σουλτάνος Muhammad XII 

Our Kind of Traitor - Ενας Προδότης Ανάμεσά μας (2016)Ηθοποιός ....Luke 

Al Midan (2013)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Green Zone - Ουδέτερη Ζώνη (2010)Ηθοποιός ....Freddy 

The Kite Runner - Χαρταετοί Πάνω απ`την Πόλη (2007)Ηθοποιός ....Amir Qadiri 

United 93 - Πτήση 93 (2006)Ηθοποιός ....Ziad Jarrah 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.