• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Akatsuka, Yoshihito















- Φιλμογραφία:

Jin Ling Shi San Chai (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Saideke Balai (2011)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Babel (2006)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Gui Si (2006)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Casshern - Ερεβος (2004)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Kill Bill: Vol. 1 - Kill Bill Volume 1 (2003)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ 

Shall We Dansu? - Χορεύετε; (1996)Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ