• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Asbaek, Pilou



- Πραγματικό Όνομα:

Johan Philip Pilou Asbæk


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 02 Μαρτίου 1982
- Τόπος Γέννησης: Copenhagen, Denmark
- Ύψος: 183 cm.



- Φιλμογραφία:

Ghost in the Shell - Το Φάντασμα στο Κέλυφος (2017)Ηθοποιός ....Batou 

Woodshock (2017)Ηθοποιός ....Keith 

Ben-Hur - Μπεν-Χουρ (2016)Ηθοποιός ....Pontius Pilate 

The Great Wall - Το Σινικό Τείχος (2016)Ηθοποιός ....Bouchard 

Krigen - Η Απόφαση (2015)Ηθοποιός ....Claus Michael Pedersen 

Fasandraeberne (2014)Ηθοποιός ....Ditlev Pram 

Kapgang - Με Βήμα Γοργό (2014)Ηθοποιός ....Kristian 

Lucy (2014)Ηθοποιός ....Richard 

Stille Hjerte - Σιωπηλή Καρδιά (2014)Ηθοποιός ....Dennis 

Spies & Glistrup (2013)Ηθοποιός ....Simon Spies 

Kapringen - Πειρατεία στον Ωκεανό (2012)Ηθοποιός ....Mikkel Hartmann 

En Familie - Μια Οικογένεια (2010)Ηθοποιός ....Peter 

R (2010)Ηθοποιός ....Rune 

The Whistleblower - Επικίνδυνη Σιωπή (2010)Ηθοποιός ....Bas 

To Verdener - Οσα Μας Χωρίζουν (2008)Ηθοποιός ....Teis 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.