• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Barraza, Adriana






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Μαρτίου 1956
- Τόπος Γέννησης: Toluca, Estado de Mexico, Mexico
- Ύψος: 155 cm.
- Σύζυγος: Pipke, Arnaldo


- Φιλμογραφία:

The 33 - 33 Ψυχές (2015)Ηθοποιός ....Marta Salinas 

Wild Horses - Παγιδευμένος (2015)Ηθοποιός ....Κα Davis 

Cake (2014)Ηθοποιός ....Silvana 

El Cartel de los Sapos - Φονικό Καρτέλ (2012)Ηθοποιός ....η γιαγιά 

From Prada to Nada (2011)Ηθοποιός ....Aurelia Jimenez 

Thor (2011)Ηθοποιός ....Isabel Alvarez 

And Soon the Darkness - Και Ξαφνικά Σκοτάδι (2010)Ηθοποιός ....Rosamaria 

Burning Palms (2010)Ηθοποιός ....Louisa 

Drag Me to Hell - Μέχρι την Κόλαση (2009)Ηθοποιός ....Shaun San Dena 

Rage (2009)Ηθοποιός ....Anita de los Angeles 

Henry Poole Is Here - Ο Χένρι Πουλ Είναι Εδώ (2008)Ηθοποιός ....Esperanza Martinez 

Babel (2006)Ηθοποιός ....AmeliaAcademy Award Nominee

Amores Perros - Χαμένες Αγάπες (2000)Ηθοποιός ....η μητέρα του Octavio 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.