• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Beauvois, Xavier






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Μαρτίου 1967
- Τόπος Γέννησης: Bruay-en-Artois, France
- Σύζυγος: Boetti, Agata



- Φιλμογραφία:

Django - Τζάνγκο: Ο Βασιλιάς του Σουίνγκ (2017)Ηθοποιός ....γιατρός 

Les Gardiennes (2017)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Maryline (2017)Ηθοποιός ....Michel Roche 

Un Beau Soleil Interieur - Η Λιακάδα Μέσα μου (2017)Ηθοποιός ....Vincent 

Chocolat - Μεσιέ Σοκολά (2016)Ηθοποιός ....Felix Pottin 

Le Secret des Banquises (2016)Ηθοποιός ....πρόεδρος επιτροπής 

The End - Μέσα στο Δάσος (2016)Ηθοποιός ....ο διαβάτης 

Bodybuilder (2014)Ηθοποιός ....ο λογιστής 

La Rancon de la Gloire - Το Τίμημα της Δόξας (2014)Ηθοποιός ....Κος Loyal 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Un Chateau en Italie - Ενας Πύργος στην Ιταλία (2013)Ηθοποιός ....Serge 

Les Adieux a la Reine - Αντίο Βασίλισσα (2012)Ηθοποιός ....Louis XVI 

De Bon Matin - Νωρίς το Πρωί (2011)Ηθοποιός ....Alain Fisher 

L`Apollonide (Souvenirs de la Maison Close) - Οίκος Ανοχής (2011)Ηθοποιός ....Jacques 

Des Hommes et des Dieux - Ενώπιον Θεών και Ανθρώπων (2010)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

The Chameleon - Κλεμμένη Ταυτότητα (2010)Ηθοποιός ....χωροφύλακας 

Villa Amalia - Νέα Ζωή (2009)Ηθοποιός ....Thomas 

Disco (2008)Ηθοποιός ....λιμενεργάτης 

Les Femmes de l`Ombre - Η Αποστολή (2008)Ηθοποιός ....Claude Granville 

Le Tueur - Ο Δολοφόνος (2007)Ηθοποιός ....Franzen 

Les Temoins - Οι Μάρτυρες (2007)Ηθοποιός ....εκδότης 

Mauvaise Foi - Λάθος Πίστη (2006)Ηθοποιός ....τύπος στο μπαρ 

Le Petit Lieutenant - Ο Μικρός Υπαστυνόμος (2005)Ηθοποιός ....Nicolas Morbe 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Arsene Lupin - Αρσέν Λουπέν (2004)Ηθοποιός ....γιατρός 

Le Vent de la Nuit - Ο Ανεμος της Νύχτας (1999)Ηθοποιός ....Paul 

"Σεναριογράφος   

Ponette - Η Μικρή Πονέτ (1996)Ηθοποιός ....ο πατέρας της Ponette 

N`Oublie Pas Que Tu Vas Mourir - Μην Ξεχνάς Πως θα Πεθάνεις (1995)Ηθοποιός ....Benoit 

"Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Les Innocents (1987)Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.