• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Brambach, Martin






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Dresden, Germany
- Ύψος: 184 cm.




- Φιλμογραφία:

Bhopal: A Prayer for Rain - Bhopal: Μια Προσευχή για τη Βροχή (2014)Ηθοποιός ....Ted 

Oh Boy (2012)Ηθοποιός ....Jorg 

Ave - Αβέ (2011)Ηθοποιός ....νταλικιέρης 

Nordwand (2008)Ηθοποιός   

The Reader - Σφραγισμένα Χείλη (2008)Ηθοποιός ....δεσμοφύλακας 

Die Falscher - Παραχαράκτες (2007)Ηθοποιός ....Holst 

Yella (2007)Ηθοποιός ....Δρ Fritz 

Das Leben der Anderen - Οι Ζωές των Αλλων (2006)Ηθοποιός ....αστυνόμος Meyer 

Klimt - Κλιμτ: Ο Ζωγράφος των Αισθήσεων (2006)Ηθοποιός ....Thomas 

Bose Zellen - Σχεδόν Νεκρή (2003)Ηθοποιός ....Reini 

Good Bye Lenin! - Goodbye, Lenin! (2003)Ηθοποιός ....πράκτορας 

Struggle - Αγώνας Ζωής (2003)Ηθοποιός ....Martin 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.