• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Denis, Juliette















- Φιλμογραφία:

Le Confessioni - Οι Εξομολογήσεις (2016)Υπεύθυνος Cast   

Je Ne Suis Pas un Salaud (2015)Υπεύθυνος Cast   

L`Attesa - Η Μεγάλη Αναμονή (2015)Υπεύθυνος Cast   

Jacky au Royaume des Filles (2014)Υπεύθυνος Cast   

La Vraie Vie des Profs (2013)Υπεύθυνος Cast   

Le Guetteur - Ο Σκοπευτής (2012)Υπεύθυνος Cast   

Che Bella Giornata - Τι Ομορφη Μέρα, Θεέ μου! (2011)Υπεύθυνος Cast   

Titeuf, le Film - Τιτέφ, η Ταινία (2011)Υπεύθυνος Cast   

No et Moi - Η Νο κι Εγώ (2010)Υπεύθυνος Cast   

Je l`Aimais - Την Αγαπούσα (2009)Υπεύθυνος Cast   

Enfances - Παιδικές Ηλικίες (2007)Υπεύθυνος Cast   

L`Homme de Sa Vie - Ο Αντρας της Ζωής του (2006)Υπεύθυνος Cast