• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Donowho, Ryan






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 20 Σεπτεμβρίου 1980
- Τόπος Γέννησης: Houston, Texas, USA
- Ύψος: 178 cm.



- Φιλμογραφία:

Rites of Passage - Η Τελετουργία (2012)Ηθοποιός ....Nathan 

Soldiers of Fortune (2012)Ηθοποιός ....Ernesto 

Transit (2012)Ηθοποιός ....Evers 

Blood Out - Εκδίκηση με Αίμα (2011)Ηθοποιός ....David 

Altitude - Υψόμετρο (2010)Ηθοποιός ....Cory 

Bandslam - Κάντε στην Μπάντα (2009)Ηθοποιός ....Basher Martin 

Flakes (2007)Ηθοποιός ....Skinny Larry 

Broken Flowers - Τσακισμένα Λουλούδια (2005)Ηθοποιός ....νεαρός στο λεωφορείο 

Strangers with Candy - Πανικός στα Θρανία (2005)Ηθοποιός ....Stanley 

A Home at the End of the World - Ενα Σπίτι στο Τέλος του Κόσμου (2004)Ηθοποιός ....Carlton Morrow 

Imaginary Heroes - Οικογενειακά Μυστικά (2004)Ηθοποιός ....Kyle Dwyer 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.