• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Dourif, Brad



- Πραγματικό Όνομα:

Bradford Claude Dourif


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Μαρτίου 1950
- Τόπος Γέννησης: Huntington, West Virginia, USA




- Φιλμογραφία:

Cult of Chucky (2017)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή) 

Curse of Chucky - Η Κατάρα του Τσάκι (2013)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή) 

Catch .44 - Η Συναλλαγή (2011)Ηθοποιός ....σερίφης Connors 

Fading of the Cries (2011)Ηθοποιός ....Mathias 

Priest (2011)Ηθοποιός ....ο πωλητής 

Chain Letter (2010)Ηθοποιός ....Κος Smirker 

Halloween II - Halloween II: Η Νύχτα με τις Μάσκες (2009)Ηθοποιός ....σερίφης Lee Brackett 

My Son, My Son, What Have Ye Done - Ανθρωποκτονία (2009)Ηθοποιός ....θείος Ted 

The Bad Lieutenant: Port of Call New Orleans - Διαφθορά στη Νέα Ορλεάνη (2009)Ηθοποιός ....Ned Schoenholtz 

Humboldt County (2008)Ηθοποιός ....Jack 

Touching Home - Πίσω στο Σπίτι (2008)Ηθοποιός ....Clyde Winston 

Halloween - Halloween: Η Νύχτα με τις Μάσκες (2007)Ηθοποιός ....σερίφης Lee Brackett 

Pulse - Επαφή με τους Νεκρούς (2006)Ηθοποιός ....βιβλιοφάγος 

Seed of Chucky - Ο Γιος του Τσάκι (2004)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή) 

The Lord of the Rings: The Return of the King - Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Η Επιστροφή του Βασιλιά (2003)Ηθοποιός ....Gríma Wormtongue 

The Lord of the Rings: The Two Towers - Ο Αρχοντας των Δαχτυλιδιών: Οι Δυο Πύργοι (2002)Ηθοποιός ....Gríma Wormtongue 

The Prophecy 3: The Ascent - Οι Αγγελοι του Σκότους 3 (2000)Ηθοποιός ....Zealot 

Bride of Chucky - Η Νύφη του Τσάκι (1998)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή) 

Senseless - Δύο Υποψήφιοι για την Ιδια Θέση (1998)Ηθοποιός ....Δρ Wheedon 

Urban Legend - Το Ξύπνημα των Θρύλων (1998)Ηθοποιός ....Michael McDonnell 

Alien: Resurrection - Αλιεν: Η Αναγέννηση (1997)Ηθοποιός ....Δρ Jonathan Gediman 

Nightwatch - Βασικός Υποπτος (1997)Ηθοποιός ....γιατρός 

Murder in the First - Φόνος σε Πρώτο Βαθμό (1995)Ηθοποιός ....Byron Stamphill 

Color of Night - Το Χρώμα της Νύχτας (1994)Ηθοποιός ....Clark 

Amos & Andrew - Φιλαράκια για Δέσιμο (1993)Ηθοποιός ....αστυνομος Donnie Donaldson 

Cerro Torre: Schrei aus Stein - Κραυγή της Πέτρας (1991)Ηθοποιός ....`Fingerless` 

Child`s Play 3 - Η Κούκλα του Σατανά Νο3 (1991)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή) 

Jungle Fever - Ο Πυρετός της Ζούγκλας (1991)Ηθοποιός ....Leslie 

Child`s Play 2 - Η Κούκλα του Σατανά Νο2 (1990)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή) 

Hidden Agenda - Μυστική Ατζέντα (1990)Ηθοποιός ....Paul Sullivan 

The Exorcist III - Εξορκιστής 3 (1990)Ηθοποιός ....The Gemini 

Child`s Play - Η Κούκλα του Σατανά (1988)Ηθοποιός ....Chucky (φωνή)/Charles Lee Ray 

Mississippi Burning - Ο Μισσισσιπής Καίγεται (1988)Ηθοποιός ....βοηθός σερίφη Clinton Pell 

Blue Velvet - Μπλε Βελούδο (1986)Ηθοποιός ....Raymond 

Dune - Ντιούν (1984)Ηθοποιός ....Piter De Vries 

Ragtime - Ραγκτάιμ (1981)Ηθοποιός ....ο νεότερος αδελφός 

Heaven`s Gate - Η Πύλη της Δύσεως (1980)Ηθοποιός ....Κος Eggleston 

Wise Blood - Το Πνεύμα του Πονηρού (1979)Ηθοποιός ....Hazel `Haze` Motes 

Eyes of Laura Mars - Τα Μάτια της Λόρα Μαρς (1978)Ηθοποιός ....Tommy Ludlow 

One Flew Over the Cuckoo`s Nest - Στη Φωλιά του Κούκου (1975)Ηθοποιός ....Billy BibbitAcademy Award Nominee



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.