• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Embry, Ethan



- Πραγματικό Όνομα:

Ethan Philian Randall


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 13 Ιουνίου 1978
- Τόπος Γέννησης: Huntington Beach, California, USA
- Ύψος: 178 cm.
- Σύζυγος: Mabrey, Sunny


- Φιλμογραφία:

The Devil`s Candy - Το Δέλεαρ του Διαβόλου (2015)Ηθοποιός ....Jesse Hellman 

The Guest (2014)Ηθοποιός ....Higgings 

Cheap Thrills - Φθηνές Ανατριχίλες (2013)Ηθοποιός ....Vince 

Eagle Eye - Παγιδευμένοι (2008)Ηθοποιός ....πράκτορας Toby Grant 

Vacancy - Αδιέξοδο (2007)Ηθοποιός ....ο μηχανικός 

Harold & Kumar Go to White Castle - Τι Ηπιαμε Χτες Βράδυ; (2004)Ηθοποιός ....Billy Carver 

Timeline (2003)Ηθοποιός ....Josh Stern 

Sweet Home Alabama - Ο Γάμος Είναι της Μόδας (2002)Ηθοποιός ....Bobby Ray Bailey 

They - Η Πύλη της Κολάσεως (2002)Ηθοποιός ....Sam Burnside 

Can`t Hardly Wait - Πάρτι Αποφοίτησης (1998)Ηθοποιός ....Preston Meyers 

Disturbing Behavior - Διαγωγή Κόσμια (1998)Ηθοποιός ....Allen Clark 

Vegas Vacation - Διακοπές στο Λας Βέγκας (1997)Ηθοποιός ....Russell `Rusty` Griswold 

That Thing You Do! (1996)Ηθοποιός ....T. B. Player 

White Squall - Λευκή Καταιγίδα (1996)Ηθοποιός ....Tracy Lapchick 

Empire Records - Μουσικό Πανδαιμόνιο (1995)Ηθοποιός ....Mark 

A Far Off Place - Κυνηγητό στη Μαύρη Ηπειρο (1993)Ηθοποιός ....Harry Winslow 

Defending Your Life - Υπερασπίζοντας τη Ζωή μας (1991)Ηθοποιός ....Steve 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.