• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Flottum, Ola






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Helle Nachte (2017)Συνθέτης   

Thelma - Θέλμα (2017)Συνθέτης   

Louder Than Bombs - Ο Ηχος της Σιωπής (2015)Συνθέτης   

Turist - Ανωτέρα Βία (2014)Συνθέτης   

Fjellet - Το Βουνό (2011)Συνθέτης   

Oslo, 31. August - Οσλο, 31 Αυγούστου (2011)Συνθέτης   

Reprise (2006)Συνθέτης   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.