• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22177
  • Αριθμός συν/τών: 758917
  • Πρόγραμμα 276 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gaghan, Stephen






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 06 Μαϊου 1965
- Τόπος Γέννησης: Louisville, Kentucky, USA
- Σύζυγος: McCraine, Michael



- Φιλμογραφία:

Gold (2016)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

After Earth (2013)Σεναριογράφος   

Havoc - Σκοτεινός Κόσμος (2005)Σεναριογράφος   

Syriana (2005)Συγγραφέας  Academy Award Nominee

"Σκηνοθετης   

Alfie (2004)Ηθοποιός ....Adam 

The Alamo - Το Αλαμο (2004)Σεναριογράφος   

Abandon - Σκοτεινή Απουσία (2002)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   

Rules of Engagement - Κατάχρηση Εξουσίας (2000)Σεναριογράφος   

Traffic (2000)Σεναριογράφος  Academy Award Winner



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.