• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Gedeck, Martina






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Σεπτεμβρίου 1961
- Τόπος Γέννησης: Munich, Germany
- Ύψος: 175 cm.



- Φιλμογραφία:

Gleissendes Gluck - Παράδοξη Ευτυχία (2016)Ηθοποιός ....Helene Brindel 

Anni Felici (2013)Ηθοποιός ....Helke 

La Religieuse - Η Μοναχή (2013)Ηθοποιός ....η μητέρα της Suzanne 

Night Train to Lisbon - Νυχτερινό Τρένο για τη Λισαβόνα (2013)Ηθοποιός ....Mariana 

Die Wand (2012)Ηθοποιός ....η γυναίκα 

The Door - Η Πόρτα (2012)Ηθοποιός ....Magda 

Agnosia - Αγνωσία (2010)Ηθοποιός ....Lucille Prevert 

Der Baader Meinhof Komplex - Το Σύμπλεγμα Baader Meinhof (2008)Ηθοποιός ....Ulrike Meinhof 

Das Leben der Anderen - Οι Ζωές των Αλλων (2006)Ηθοποιός ....Christa-Maria Sieland 

Elementarteilchen - Ξέφρενη Ζωή (2006)Ηθοποιός ....Christiane 

Sommer `04 - Καλοκαίρι στα Βόρεια (2006)Ηθοποιός ....Miriam Franz 

The Good Shepherd - Ο Καθοδηγητής (2006)Ηθοποιός ....Hanna Schiller 

Bella Martha (2001)Ηθοποιός ....Martha Klein 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.