• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Girotti, Massimo






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Μαϊου 1918
- Τόπος Γέννησης: Mogliano, Macerata, Marche, Italy
- Hμερομηνία Θανάτου: 05 Ιανουαρίου 2003



- Φιλμογραφία:

La Finestra di Fronte - Το Απέναντι Παράθυρο (2003)Ηθοποιός ....Simone/Davide Veroli 

Il Mostro - Το Τέρας (1994)Ηθοποιός ....διακεκριμένος πολίτης 

Passione d`Amore (1981)Ηθοποιός ....συνταγματάρχης 

L`Innocente - Ο Αθώος (1976)Ηθοποιός ....κόμης Stefano Egano 

Mr. Klein - Μίστερ Κλάιν (1976)Ηθοποιός ....Charles 

Ultimo Tango a Parigi - Το Τελευταίο Ταγκό στο Παρίσι (1972)Ηθοποιός ....Marcel 

Medea - Μήδεια (1969)Ηθοποιός ....βασιλιάς Κρέοντας 

Teorema - Θεώρημα (1968)Ηθοποιός ....Paolo 

La Strada Lunga un Anno (1958)Ηθοποιός ....Chiacchiera 

Senso - Ετσι Τελείωσε μια Μεγάλη Αγάπη (1954)Ηθοποιός ....μαρκήσιος Roberto Ussoni 

Cronaca di un Amore - Το Χρονικό μιας Αγάπης (1950)Ηθοποιός ....Guido 

Ossessione - Διαβολικοί Εραστές (1943)Ηθοποιός ....Gino Costa 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.