• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Grant, Beth






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Σεπτεμβρίου 1949
- Τόπος Γέννησης: Gadsden, Alabama, USA




- Φιλμογραφία:

Lucky (2017)Ηθοποιός ....Elaine 

The Institute (2017)Ηθοποιός ....Posthwaite 

In Dubious Battle (2016)Ηθοποιός ....Ethel 

Jackie (2016)Ηθοποιός ....Lady Bird Johnson 

Addicted to Fresno (2015)Ηθοποιός ....Tilda 

Alex of Venice (2014)Ηθοποιός ....δασκάλα 

Faults (2014)Ηθοποιός ....Evelyn 

As I Lay Dying - Καθώς Ψυχορραγώ (2013)Ηθοποιός ....Addie Bundren 

Bad Words - Κακές Λέξεις (2013)Ηθοποιός ....Irene 

Rango (2011)Ηθοποιός ....Bonnie (φωνή) 

The Artist (2011)Ηθοποιός ....υπηρέτρια 

Rogues Gallery - Κωδικός: Game Over (2010)Ηθοποιός ....Susan 

All About Steve - Τα Πάντα Γύρω από τον Στιβ (2009)Ηθοποιός ....Κα Horowitz 

Crazy Heart (2009)Ηθοποιός ....Jo Ann 

Extract - Εμφιαλώνοντας... την Τύχη (2009)Ηθοποιός ....Mary 

Stolen Lives - Διπλή Δολοφονία (2009)Ηθοποιός ....Edvena (μεγαλύτερη) 

Henry Poole Is Here - Ο Χένρι Πουλ Είναι Εδώ (2008)Ηθοποιός ....Josie 

Winged Creatures - Ακροβάτες της Ζωής (2008)Ηθοποιός ....η μητέρα της Carla 

No Country for Old Men - Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους (2007)Ηθοποιός ....Agnes Kracik 

Factory Girl - Γυναίκα Είδωλο (2006)Ηθοποιός ....Julia Warhol 

Flags of Our Fathers - Οι Σημαίες των Προγόνων μας (2006)Ηθοποιός ....μητέρα Gagnon 

Little Miss Sunshine (2006)Ηθοποιός ....Jenkins 

Southland Tales - Ιστορίες από το Τέλος του Κόσμου (2006)Ηθοποιός ....Δρ Inga Von Westphalen 

Daltry Calhoun - Κηπουρός για Κλάματα (2005)Ηθοποιός ....Dee 

Matchstick Men - Επαγγελματίες Απατεώνες (2003)Ηθοποιός ....καθαρίστρια 

The Rookie - Κατακτώντας το Ονειρο (2002)Ηθοποιός ....Olline Morris 

Donnie Darko - Ντόνι Ντάρκο (2001)Ηθοποιός ....Kitty Farmer 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....γραμματέας 

Rock Star (2001)Ηθοποιός ....Tess Cole 

Dance with Me - Χόρεψε Μαζί μου (1998)Ηθοποιός ....Lovejoy 

Doctor Dolittle - Ο Γιατρός Τρελάθηκε (1998)Ηθοποιός ....κυρία με σκύλο 

A Thousand Acres - Τα Χίλια Εκτάρια (1997)Ηθοποιός ....Roberta 

Lawn Dogs - Σκυλιά στη Χλόη (1997)Ηθοποιός ....Beth 

A Time to Kill - Η Ετυμηγορία (1996)Ηθοποιός ....Cora Mae Cobb 

Safe (1995)Ηθοποιός ....Becky 

To Wong Foo Thanks for Everything, Julie Newmar - Το Τρίο της Χαράς! (1995)Ηθοποιός ....Loretta 

City Slickers II: The Legend of Curly`s Gold - Τι Εκανες Μπαμπά στην Αγρια Δύση 2 (1994)Ηθοποιός ....Lois 

Speed (1994)Ηθοποιός ....Helen 

The Dark Half - Το Σκοτεινό Εγώ (1993)Ηθοποιός ....Shayla Beaumont 

Love Field - Ο Τόπος του Ερωτα (1992)Ηθοποιός ....Hazel 

White Sands - Ο Θάνατος Σταμάτησε στην Ερημο (1992)Ηθοποιός ....Roz Kincaid 

Child`s Play 2 - Η Κούκλα του Σατανά Νο2 (1990)Ηθοποιός ....Δις Kettlewell 

Flatliners - Φλατλάινερς: Ταξιδιώτες στην Αλλη Ζωή (1990)Ηθοποιός ....νοικοκυρά 

Welcome Home, Roxy Carmichael - Η Επιστροφή της Ρόξι Καρμάικλ (1990)Ηθοποιός ....Lillian Logerfield 

Rain Man - Ο Ανθρωπος της Βροχής (1988)Ηθοποιός ....αγρότισσα 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.