• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Heder, Jon



- Πραγματικό Όνομα:

Jonathan Joseph Heder


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 26 Οκτωβρίου 1977
- Τόπος Γέννησης: Fort Collins, Colorado, USA
- Ύψος: 187 cm.
- Σύζυγος: Heder, Kirsten


- Φιλμογραφία:

Between Us (2016)Ηθοποιός ....Owen 

Ghost Team (2016)Ηθοποιός ....Louis 

Realite (2014)Ηθοποιός ....Dennis 

For Ellen (2012)Ηθοποιός ....Fred Butler 

When in Rome - Κάποτε στη Ρώμη (2010)Ηθοποιός ....Lance 

Blades of Glory - Ξεπατινάζ (2007)Ηθοποιός ....James `Jimmy` MacElroy 

Mama`s Boy - Ο Μαμάκιας (2007)Ηθοποιός ....Jeffrey Mannus 

Surf`s Up - Ωρα για Σερφ (2007)Ηθοποιός ....Chicken Joe (φωνή) 

Monster House - Το Τερατόσπιτο (2006)Ηθοποιός ....Reginald `Skull` Skulinski (φωνή) 

School for Scoundrels - Σχολή για Απατεώνες (2006)Ηθοποιός ....Roger 

The Benchwarmers - Η Εκδίκηση των Losers (2006)Ηθοποιός ....Clark Reedy 

Just Like Heaven - Οπως στον Παράδεισο (2005)Ηθοποιός ....Darryl 

Napoleon Dynamite - Ναπολέων Δυναμίτης (2004)Ηθοποιός ....Napoleon Dynamite 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.