• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hemmendorff, Erik






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

The Square - Το Τετράγωνο (2017)Παραγωγός ....ξενόγλωσση (Σουηδία)Academy Award Nominee

Bypass - Παράκαμψη (2014)Παραγωγός   

Turist - Ανωτέρα Βία (2014)Παραγωγός   

Betoniyo - Σκληρή Νύχτα (2013)Παραγωγός   

Play - Το Παιχνίδι (2011)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   

De Ofrivilliga - Ακούσια (2008)Παραγωγός   

"Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.