• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Hepp, Joseph















- Φιλμογραφία:

Μηδέν Πέντε - Zero Five (1958)Κινηματογραφιστής   

Οι Τρακαδόροι της Αθήνας - The Spongers of Athens (1956)Κινηματογραφιστής   

Χαλιμά - Halima (1954)Κινηματογραφιστής   

Ονειρα Κοριτσιών - Girl Dreams (1953)Κινηματογραφιστής   

Ζαΐρα - Zaira (1952)Κινηματογραφιστής   

Ο Αλλος - The Other (1952)Κινηματογραφιστής   

Νεκρή Πολιτεία - Dead City (1951)Κινηματογραφιστής   

Πικρό Ψωμί - Bitter Bread (1951)Κινηματογραφιστής   

Ελα στο Θείο... - Come to Daddy (1950)Κινηματογραφιστής   

Ο Μεθύστακας - The Drunkard (1950)Κινηματογραφιστής   

Τελευταία Αποστολή - The Last Mission (1949)Κινηματογραφιστής   

Οι Γερμανοί Ξανάρχονται - The Germans Strike Again (1948)Κινηματογραφιστής   

Χαμένοι Αγγελοι - Fallen Angels (1948)Κινηματογραφιστής   

Ο Μάγος της Αθήνας - The Wizard of Athens (1931)Κινηματογραφιστής   

Το Ονειρο του Γλύπτου - The Sculptor`s Dream (1930)Κινηματογραφιστής   

Μαρία Πενταγιώτισσα - Maria Pentagiotissa (1929)Κινηματογραφιστής   

Οι Περιπέτειες του Βιλλάρ - Villar`s Adventures (1924)Κινηματογραφιστής   

"Σκηνοθετης   

Η Προίκα της Αννούλας - Annoula`s Dowry (1917)Κινηματογραφιστής   

Ο Ανήφορος του Γολγοθά - The Uphill of Golgotha (1917)Κινηματογραφιστής   

"Καλλιτεχνικός Διευθυντής ....ντεκόρ