• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Kaas, Nikolaj Lie






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 22 Μαϊου 1973
- Τόπος Γέννησης: Rodovre, Denmark
- Ύψος: 187 cm.
- Σύζυγος: Langkilde, Anne


- Φιλμογραφία:

Du Forsvinder (2017)Ηθοποιός ....Frederik Halling 

Flaskepost fra P (2016)Ηθοποιός ....Carl Morck 

Child 44 (2015)Ηθοποιός ....Ivan Sukov 

Maend og Hons (2015)Ηθοποιός ....Gregor 

En Chance Til - Η Δεύτερη Αλήθεια (2014)Ηθοποιός ....Tristan 

Fasandraeberne (2014)Ηθοποιός ....Carl Morck 

Kvinden i Buret (2013)Ηθοποιός ....Carl Morck 

Skytten (2013)Ηθοποιός ....Thomas Borby 

Beast - Κτήνος (2011)Ηθοποιός ....Valdemar 

The Whistleblower - Επικίνδυνη Σιωπή (2010)Ηθοποιός ....Jan Van Der Velde 

Angels & Demons - Illuminati: Οι Πεφωτισμένοι (2009)Ηθοποιός ....δολοφόνος 

Kandidaten - Ο Υποψήφιος (2008)Ηθοποιός ....Jonas Bechmann 

Kaerlighed pa Film - Μια Ιστορία με Θέμα την Αγάπη (2007)Ηθοποιός ....Sebastian 

The Half Life of Timofey Berezin - Pu-239: Το Στοιχείο του Ολέθρου (2006)Ηθοποιός ....Tusk 

Adams Aebler - Τα Μήλα του Αδάμ (2005)Ηθοποιός ....Holger 

Allegro - `Ζώνη` Ονείρων (2005)Ηθοποιός ....Alex 

Brodre - Ουκ Επιθυμήσεις τη Γυναίκα του Πλησίον σου (2004)Ηθοποιός ....Jannik 

De Gronne Slagtere - Οι Πράσινοι Χασάπηδες (2003)Ηθοποιός ....Bjarne / Eigil 

Reconstruction - Ερωτική Αναπαράσταση (2003)Ηθοποιός ....Alex David 

Elsker Dig for Evigt - Ανοιχτές Καρδιές (2002)Ηθοποιός ....Joachim 

Blinkende Lygter - Το Πανδοχείο της Μαφίας (2000)Ηθοποιός ....Stefan 

Idioterne - Οι Ηλίθιοι (1998)Ηθοποιός ....Jeppe 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.