• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Kunimura, Jun






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 16 Νοεμβρίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Kumamoto, Japan




- Φιλμογραφία:

Manhunt (2017)Ηθοποιός ....Sakai 

Goksung (2016)Ηθοποιός ....ο Ιαπωνέζος 

Kaze Tachinu (2013)Ηθοποιός ....Hattori (φωνή) 

Soshite Chichi ni Naru - Πατέρας και Γιος (2013)Ηθοποιός ....Kazushi Kamiyama 

Yurusarezaru Mono (2013)Ηθοποιός ....Masaharu Kitaooji 

Autoreiji - Ασυγκράτητη Οργή (2010)Ηθοποιός ....Ikemoto 

Silk - Μετάξι (2007)Ηθοποιός ....Umon 

Hana Yori mo Naho - Χάνα (2006)Ηθοποιός ....Isekan 

Kuchu Teien - Κρεμαστός Κήπος (2005)Ηθοποιός ....ο αδελφός της Eriko 

Kill Bill: Vol. 2 - Kill Bill Vol. 2 (2004)Ηθοποιός ....Tanaka 

Vital (2004)Ηθοποιός ....Mr. Ooyama 

Kill Bill: Vol. 1 - Kill Bill Volume 1 (2003)Ηθοποιός ....Tanaka 

Nain Souruzu - 9 Ψυχές (2003)Ηθοποιός ....Yamamoto 

Koroshiya 1 - Ichi the Killer (2001)Ηθοποιός ....Funaki 

Kaosu - Χάος (2000)Ηθοποιός ....επιθεωρητής 

Odishon - Αργός Θάνατος (1999)Ηθοποιός ....Yasuhisa Yoshikawa 

Moe no Suzaku - Το Δάσος (1997)Ηθοποιός ....Kozo Tahara 

Black Rain - Καυτή Βροχή (1989)Ηθοποιός ....Yashimoto 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.