• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Loughran, Jonathan






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Sandy Wexler (2017)Ηθοποιός ....Jon 

The Do-Over (2016)Ηθοποιός ....μηχανόβιος 

Hotel Transylvania 2 - Ξενοδοχείο για Τέρατα 2 (2015)Ηθοποιός ....αστυνομικός (φωνή) 

Pixels (2015)Ηθοποιός ....σεκιουριτάς 

The Ridiculous 6 (2015)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Blended - Μαζί... με το Ζόρι (2014)Ηθοποιός ....διαιτητής 

Grown Ups 2 - Οι Μεγάλοι 2 (2013)Ηθοποιός ....Robideaux 

Bucky Larson: Born to Be a Star - Μπάκι Λάρσον: Γεννημένος Αστέρι (2011)Ηθοποιός ....εργάτης 

Jack and Jill - Ο Jack & η Jill (2011)Ηθοποιός ....ο φίλος της Monica 

Just Go with It - Σύζυγος για Ενοικίαση (2011)Ηθοποιός ....άντρας σε μπαρ 

Grown Ups - Οι Μεγάλοι (2010)Ηθοποιός ....Robideaux 

Bedtime Stories - Ιστορίες για Καληνύχτα (2008)Ηθοποιός ....άντρας στο πάρτι 

Get Smart (2008)Ηθοποιός ....πράκτορας 

The House Bunny - Κουνελάκι από Σπίτι (2008)Ηθοποιός ....πόρνη 

Death Proof (2007)Ηθοποιός ....Jasper 

I Now Pronounce You Chuck & Larry - Ο Κύριος του Κυρίου (2007)Ηθοποιός ....David Nootzie 

Grandma`s Boy - Συγκάτοικοι στην Τρέλα (2006)Ηθοποιός ....Josh 

The Benchwarmers - Η Εκδίκηση των Losers (2006)Ηθοποιός ....βοηθός προπονητή 

50 First Dates - Κάθε Φορά, Πρώτη Φορά (2004)Ηθοποιός ....Jennifer 

Kill Bill: Vol. 2 - Kill Bill Vol. 2 (2004)Ηθοποιός ....νταλικιέρης 

Anger Management - Ασκήσεις Ηρεμίας (2003)Ηθοποιός ....Nate 

Dickie Roberts: Former Child Star - Το Είδωλο των Παιδιών (2003)Ηθοποιός ....ο ίδιος 

Kill Bill: Vol. 1 - Kill Bill Volume 1 (2003)Ηθοποιός ....νταλικιέρης 

National Security - Εθνική Ασφάλεια (2003)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

Eight Crazy Nights - Οκτώ Τρελές Νύχτες (2002)Ηθοποιός ....αστυνομικός (φωνή) 

Punch-Drunk Love - Χτυπημένος από Ερωτα (2002)Ηθοποιός ....λάθος αριθμός (φωνή) 

Little Nicky - Ο Γιος του Διαβόλου (2000)Ηθοποιός ....John 

Big Daddy - Κατά Λάθος Μπαμπάς (1999)Ηθοποιός ....Mike 

The Waterboy - Ο Νερο-κουβαλητής (1998)Ηθοποιός ....Lyle Robideaux 

Bulletproof - Κωδικό Ονομα: Αλεξίσφαιρος (1996)Ηθοποιός ....αστυνομικός 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.