• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Mastandrea, Valerio






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 14 Φεβρουαρίου 1972
- Τόπος Γέννησης: Garbatella, Rome, Italy




- Φιλμογραφία:

The Place - Η Συνάντηση (2017)Ηθοποιός ....ο μυστηριώδης άντρας 

Fai Bei Sogni - Ονειρα Γλυκά (2016)Ηθοποιός ....Massimo 

Fiore - Το Ανθος (2016)Ηθοποιός ....Ascanio Bonori 

"Παραγωγός   

Perfetti Sconosciuti (2016)Ηθοποιός ....Lele 

Non Essere Cattivo (2015)Παραγωγός   

Pasolini - Παζολίνι (2014)Ηθοποιός ....Nico Naldini 

The Face of an Angel - Το Πρόσωπο ενός Αγγέλου (2014)Ηθοποιός ....Edoardo 

Viva la Liberta - Ζήτω η Ελευθερία (2013)Ηθοποιός ....Andrea Bottini 

Romanzo di una Strage (2012)Ηθοποιός ....Luigi Calabresi 

Nessuno mi Puo Giudicare - Κανείς δεν Μπορεί να Με Κρίνει (2011)Ηθοποιός ....αφηγητής (φωνή) 

La Prima Cosa Bella - Η Γυναίκα της Ζωής μου (2010)Ηθοποιός ....Bruno Michelucci (2009) 

Giulia Non Esce la Sera - Η Τζούλια Δεν Πάει Ραντεβού το Βράδυ (2009)Ηθοποιός ....Guido 

Tutta la Vita Davanti - Ολη η Ζωή Μπροστά (2008)Ηθοποιός ....Giorgio Conforti 

Non Pensarci (2007)Ηθοποιός ....Stefano Nardini 

Il Caimano - Ο Αλιγάτορας (2006)Ηθοποιός ....Cesari 

N (Io e Napoleone) - Ο Ναπολέων (και Εγώ) (2006)Ηθοποιός ....Ferrante Papucci 

Sole Negli Occhi - Αδεια Μάτια (2001)Ηθοποιός ....Rinaldi 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.