• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Meirelles, Fernando






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Νοεμβρίου 1955
- Τόπος Γέννησης: Sao Paulo, Brazil
- Σύζυγος: Meirelles, Cica



- Φιλμογραφία:

The Two Popes - Οι Δύο Πάπες (2019)Σκηνοθετης   

Zoom (2015)Παραγωγός   

Rio, Eu Te Amo - Rio, I Love You (2014)Σκηνοθετης   

360 (2011)Σκηνοθετης   

VIPs (2010)Παραγωγός   

Waste Land (2010)Παραγωγός   

Blindness - Περί Τυφλότητος (2008)Σκηνοθετης   

Cidade dos Homens - Η Πόλη των Ανθρώπων (2007)Παραγωγός   

El Bano del Papa - Η Τουαλέτα του Πάπα (2007)Παραγωγός   

Antonia: O Filme - Antonia (2006)Παραγωγός   

O Ano em Que Meus Pais Sairam de Ferias - Το Καλοκαίρι που Εφυγαν οι Γονείς μου (2006)Παραγωγός   

The Constant Gardener - Ο Επίμονος Κηπουρός (2005)Σκηνοθετης   

Contra Todos - Ενάντια σε Ολους (2004)Παραγωγός   

Cidade de Deus - Η Πόλη του Θεού (2003)Σκηνοθετης  Academy Award Nominee

Domesticas - Οικιακές Βοηθοί (2001)Σκηνοθετης   

"Σεναριογράφος   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.