• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Milner, Bill



- Πραγματικό Όνομα:

William Henry Milner


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 04 Μαρτίου 1995
- Τόπος Γέννησης: Surrey, England, UK
- Ύψος: 179 cm.



- Φιλμογραφία:

Dunkirk - Δουνκέρκη (2017)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

Anthropoid - Επιχείρηση Ανθρωποειδές (2016)Ηθοποιός ....Ata Moravec 

Locke - Σε Λάθος Χρόνο (2013)Ηθοποιός ....Sean (φωνή) 

Broken (2012)Ηθοποιός ....Jed 

I, Anna (2012)Ηθοποιός ....Theo 

X-Men: First Class - X-Men: Η Πρώτη Γενιά (2011)Ηθοποιός ....Erik Lehnsherr (νεαρός) 

Sex & Drugs & Rock & Roll (2010)Ηθοποιός ....Baxter 

Skellig - Skellig: Τα Φτερά της Φαντασίας (2009)Ηθοποιός ....Michael 

Is Anybody There? (2008)Ηθοποιός ....Edward 

Son of Rambow - Ο Γιος του Ράμπο (2007)Ηθοποιός ....Will Proudfoot 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.