• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Parks, Michael



- Πραγματικό Όνομα:

Harry Samuel Parks


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 24 Απριλίου 1940
- Τόπος Γέννησης: Corona, California, USA
- Hμερομηνία Θανάτου: 09 Μαϊου 2017
- Ύψος: 183 cm.
- Σύζυγος: Parks, Carolyn

- Φιλμογραφία:

Blood Father - Blood Father: Βίαιη Δικαιοσύνη (2016)Ηθοποιός ....ιεροκήρυκας 

Tusk - Χαυλιόδοντας (2014)Ηθοποιός ....Howard Howe 

We Are What We Are (2013)Ηθοποιός ....Doc Barrow 

Argo - Επιχείρηση: Argo (2012)Ηθοποιός ....Jack Kirby 

Django Unchained - Django, ο Τιμωρός (2012)Ηθοποιός ....υπάλληλος εταιρίας 

Red State - Ματωμένη Πόλη (2011)Ηθοποιός ....Abin Cooper 

Machete (2010)Ηθοποιός ....Earl McGraw 

Death Proof (2007)Ηθοποιός ....Earl McGraw 

Planet Terror (2007)Ηθοποιός ....Earl McGraw 

The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford - Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς από τον Δειλό Ρόμπερτ Φορντ (2007)Ηθοποιός ....Henry Craig 

Kill Bill: Vol. 2 - Kill Bill Vol. 2 (2004)Ηθοποιός ....Earl McGraw/Esteban Vihaio 

Kill Bill: Vol. 1 - Kill Bill Volume 1 (2003)Ηθοποιός ....Earl McGraw 

From Dusk Till Dawn 3: The Hangman`s Daughter - Από το Σούρουπο ως την Αυγή 3 (1999)Ηθοποιός ....Ambrose Bierce 

Julian Po - Τζούλιαν Πο (1997)Ηθοποιός ....Vern 

Niagara, Niagara - Niagara Niagara (1997)Ηθοποιός ....Walter 

From Dusk Till Dawn - Από το Σούρουπο ως την Αυγή (1996)Ηθοποιός ....δασονόμος Earl McGraw 

Hard Country - Σκληρή Ζωή (1981)Ηθοποιός ....Royce 

North Sea Hijack - Ομάδα Εξοντώσεως (1980)Ηθοποιός ....Harold Shulman 

The Bible: In the Beginning... - Η Βίβλος (1966)Ηθοποιός ....Adam 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.