• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Reilly, Kelly






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 18 Ιουλίου 1977
- Τόπος Γέννησης: Surrey, England, UK
- Ύψος: 170 cm.



- Φιλμογραφία:

Bastille Day - Η Μέρα της Βαστίλης (2016)Ηθοποιός ....Karen Dacre 

Calvary - Γολγοθάς (2014)Ηθοποιός ....Fiona Lavelle 

Heaven Is for Real - Ο Παράδεισος Είναι Αληθινός (2014)Ηθοποιός ....Sonja Burpo 

Innocence (2014)Ηθοποιός ....Pamela Hamilton 

Set Fire to the Stars (2014)Ηθοποιός ....Caitlin Thomas 

A Single Shot - Με Μία Βολή (2013)Ηθοποιός ....Moira 

Casse-Tete Chinois - Μια Γαλλίδα στο Μανχάταν (2013)Ηθοποιός ....Wendy 

Flight (2012)Ηθοποιός ....Nicole Maggen 

Edwin Boyd (2011)Ηθοποιός ....Doreen Boyd 

Sherlock Holmes: A Game of Shadows - Sherlock Holmes 2: Το Παιχνίδι των Σκιών (2011)Ηθοποιός ....Mary Watson 

Sherlock Holmes (2009)Ηθοποιός ....Mary Morstan 

Triage - Στιγμιότυπα Πολέμου (2009)Ηθοποιός ....Diane 

Eden Lake - Η Συμμορία της Λίμνης (2008)Ηθοποιός ....Jenny 

Me and Orson Welles - Στον Ερωτα Ολα Επιτρέπονται (2008)Ηθοποιός ....Muriel Brassler 

Puffball - Η Κοιλάδα του Θανάτου (2007)Ηθοποιός ....Liffey 

Les Poupees Russes - Ρωσικές Κούκλες (2005)Ηθοποιός ....Wendy 

Mrs Henderson Presents - Η Κυρία Χέντερσον Παρουσιάζει (2005)Ηθοποιός ....Maureen 

Pride & Prejudice - Περηφάνια και Προκατάληψη (2005)Ηθοποιός ....Caroline Bingley 

The Libertine (2004)Ηθοποιός ....Jane 

L`Auberge Espagnole - Euroflirt (2002)Ηθοποιός ....Wendy 

Last Orders - Τελευταία Εντολή (2001)Ηθοποιός ....Amy (νεαρή) 

Maybe Baby - Ασύλληπτο Μωρό (2000)Ηθοποιός ....Nimnh 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.