• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Reznick, Graham






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Ιουλίου 1981
- Τόπος Γέννησης: USA




- Φιλμογραφία:

Bushwick - Μπούσγουϊκ (2017)Σεναριογράφος   

Clown (2014)Ηθοποιός ....DJ 

The Sacrament - Ο Παράδεισος του Διαβόλου (2013)Ηθοποιός ....αστυνομικός 

V/H/S (2012)Ηθοποιός ....DJ 

The Innkeepers (2011)Βοηθός Σκηνοθέτη   

The House of the Devil (2009)Ηθοποιός ....DJ (φωνή) 

"Βοηθός Σκηνοθέτη   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.