• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22160
  • Αριθμός συν/τών: 758812
  • Πρόγραμμα 282 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Scofield, Paul



- Πραγματικό Όνομα:

David Paul Scofield


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 21 Ιανουαρίου 1922
- Τόπος Γέννησης: Hurstpierpoint, West Sussex, England, UK
- Hμερομηνία Θανάτου: 19 Μαρτίου 2008
- Ύψος: 185 cm.
- Σύζυγος: Parker, Joy

- Φιλμογραφία:

The Crucible - Οι Μάγισσες του Σάλεμ (1996)Ηθοποιός ....δικαστής Thomas Danforth 

Quiz Show (1994)Ηθοποιός ....Mark Van DorenAcademy Award Nominee

Hamlet - Αμλετ (1990)Ηθοποιός ....το φάντασμα 

Henry V - Ερρίκος ο 5ος (1989)Ηθοποιός ....βασιλιάς Charles VI 

Bartleby - Ο Απόκληρος (1972)Ηθοποιός ....ο λογιστής 

King Lear - Ο Βασιλιάς Λιρ (1971)Ηθοποιός ....βασιλιάς Lear 

A Man for All Seasons - Ενας Ανθρωπος για Ολες τις Εποχές (1966)Ηθοποιός ....Σερ Thomas MoreAcademy Award Winner

The Train - Το Τρένο (1964)Ηθοποιός ....von Waldheim 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.