• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Selby, David



- Πραγματικό Όνομα:

David Lynn Selby


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 05 Φεβρουαρίου 1941
- Τόπος Γέννησης: Morgantown, West Virginia, USA
- Ύψος: 191 cm.
- Σύζυγος: Newman, Claudeis


- Φιλμογραφία:

Equals - Ερωτας Πάνω από τον Νόμο (2015)Ηθοποιός ....Leonard 

Are You Here (2013)Ηθοποιός ....Karl Stevens 

Dark Shadows (2012)Ηθοποιός ....καλεσμένος 

Inhale - Στα Ορια Ζωής και Θανάτου (2010)Ηθοποιός ....Δρ White 

The Social Network (2010)Ηθοποιός ....Gage 

End Game (2006)Ηθοποιός ....Shakey Fuller 

Unknown - Αγνωστοι (2006)Ηθοποιός ....αστυνόμος Parker 

Surviving Christmas - Συνέβη Κάποια Χριστούγεννα (2004)Ηθοποιός ....Horace Vangilder 

White Squall - Λευκή Καταιγίδα (1996)Ηθοποιός ....Francis Beaumont 

Intersection - Διασταύρωση (1994)Ηθοποιός ....Richard Quarry 

Dying Young - Για Πάντα Νέοι (1991)Ηθοποιός ....Richard Geddes 

Rich and Famous - Πλούσιες και Διάσημες (1981)Ηθοποιός ....Douglas `Doug` Blake 

Up the Sandbox - Μια Τρελή... Τρελή Επαναστάτρια (1972)Ηθοποιός ....Paul Reynolds 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.