• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Shor, Miriam






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 25 Ιουλίου 1971
- Τόπος Γέννησης: Minneapolis, Minnesota, USA
- Ύψος: 173 cm.



- Φιλμογραφία:

5 Flights Up (2014)Ηθοποιός ....κουλ κυρία 

Mildred Pierce (TV) - Προσδοκίες (2011)Ηθοποιός ....Anna 

The Cake Eaters - Γλυκιά Ζωή (2007)Ηθοποιός ....Stephanie 

Shortbus (2006)Ηθοποιός ....Cheryl 

Hedwig and the Angry Inch (2001)Ηθοποιός ....Yitzhak 

Bedazzled - 7 Ευχές (2000)Ηθοποιός ....Carol 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.