• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Singer, Geraldine






- Φύλο: Γυναίκα






- Φιλμογραφία:

Get Out - Τρέξε! (2017)Ηθοποιός ....Philomena King 

Mudbound - Mudbound: Δάκρυα στον Μισισιπή (2017)Ηθοποιός ....η μητέρα της Laura 

Same Kind of Different as Me (2017)Ηθοποιός ....Tommye Hall 

Confirmation (2016)Ηθοποιός ....Nita Lowey 

Elvis & Nixon (2016)Ηθοποιός ....Rose Mary Woods 

Wild Oats (2016)Ηθοποιός ....θρηνούσσα 

I Saw the Light - Δόξα και Πτώση (2015)Ηθοποιός ....γραμματέας 

Devil`s Due - Ο Ερχομός του Διαβόλου (2014)Ηθοποιός ....Sally 

The Town That Dreaded Sundown - Οταν Πέφτει το Σκοτάδι (2014)Ηθοποιός ....δήμαρχος 

21 Jump Street (2012)Ηθοποιός ....Phyllis 

Mighty Fine (2012)Ηθοποιός ....Gracie 

That`s What I Am - Αυτός Είμαι (2011)Ηθοποιός ....Κα Cranby 

The Ledge (2011)Ηθοποιός ....γιατρίνα 

The Loss of a Teardrop Diamond - Τα Διαμάντια της Απώλειας (2008)Ηθοποιός ....νοσοκόμα 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.