• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Snow, Brittany



- Πραγματικό Όνομα:

Brittany Anne Snow


- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 09 Μαρτίου 1986
- Τόπος Γέννησης: Tampa, Florida, USA
- Ύψος: 163 cm.



- Φιλμογραφία:

Bushwick - Μπούσγουϊκ (2017)Ηθοποιός ....Lucy 

Hangman - Το Παιχνίδι του Δολοφόνου (2017)Ηθοποιός ....Christi Davies 

Pitch Perfect 3 (2017)Ηθοποιός ....Chloe Beale 

The Late Bloomer (2016)Ηθοποιός ....Michelle 

Pitch Perfect 2 (2015)Ηθοποιός ....Chloe Beale 

Syrup (2013)Ηθοποιός ....3 

Petunia (2012)Ηθοποιός ....Robin McDougal 

Pitch Perfect - Κάτι πιο Ποπ (2012)Ηθοποιός ....Chloe Beale 

Would You Rather (2012)Ηθοποιός ....Iris 

"Παραγωγός   

Janie Jones (2010)Ηθοποιός ....Iris 

The Vicious Kind - Ο Πειρασμός του Πάθους (2009)Ηθοποιός ....Emma Gainsborough 

Finding Amanda - Τα Γυρίσματα της Τύχης (2008)Ηθοποιός ....Amanda Tangerman 

Prom Night - Η Νύχτα των Αποφοίτων (2008)Ηθοποιός ....Donna Keppel 

Hairspray (2007)Ηθοποιός ....Amber Von Tussle 

John Tucker Must Die - Ο Τζον Τάκερ Πρέπει να Πεθάνει (2006)Ηθοποιός ....Kate Spencer 

The Pacifier - Κωδικός: Πιπίλα (2005)Ηθοποιός ....Zoe Plummer 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.