• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Taglioni, Alice






- Φύλο: Γυναίκα
- Hμερομηνία Γέννησης: 25 Ιουλίου 1976
- Τόπος Γέννησης: Ermont, Val-d`Oise, France




- Φιλμογραφία:

Reparer les Vivants - Δύο Καρδιές (2016)Ηθοποιός ....Anne Guerande 

Colt 45 (2014)Ηθοποιός ....Isabelle Le Franc 

Sous les Jupes des Filles (2014)Ηθοποιός ....Marie 

Zaytoun (2012)Ηθοποιός ....Leclair 

La Proie - Χοντρή Μπάζα! (2011)Ηθοποιός ....Claire Linne 

Ca$h - Αξιότιμοι Κλέφτες (2008)Ηθοποιός ....Garance 

Detrompez-vous - Δεν Είναι Αυτό που Νομίζεις (2007)Ηθοποιός ....Carole 

La Doublure - Κατά Λάθος... Εραστής (2006)Ηθοποιός ....Elena Simonsen 

The Pink Panther - Ο Ροζ Πάνθηρας (2006)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 

Les Chevaliers du Ciel - Οι Μαχητές των Ουρανών (2005)Ηθοποιός ....Estelle `Pitbull` Kass 

Le Coeur des Hommes - Η Καρδιά των Ανδρών (2003)Ηθοποιός ....Annette 

Decalage Horaire - Πτήση για Δύο (2002)Ηθοποιός ....συνοδός εδάφους 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.