• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Taylor, Frank Hoyt






- Φύλο: Aνδρας






- Φιλμογραφία:

Confirmation (2016)Ηθοποιός ....Strom Thurmond 

Hidden Figures - Αφανείς Ηρωίδες (2016)Ηθοποιός ....δικαστής 

Standing Up (2013)Ηθοποιός ....Lockwood 

Footloose (2011)Ηθοποιός ....Κος Parker 

The Crazies - Παράνοια (2010)Ηθοποιός ....Charles Finley 

Hounddog (2007)Ηθοποιός ....γιατρός 

Glory Road - Ο Δρόμος προς τη Δόξα (2006)Ηθοποιός ....οπαδός 

Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby - Ο Ελεεινός Ιππότης της Ασφάλτου (2006)Ηθοποιός ....Frank 

Dreamer: Inspired by a True Story - Οικογενειακοί Δεσμοί (2005)Ηθοποιός ....πρόεδρος επιτροπής 

Junebug - Μια Ξένη Ανάμεσα μας (2005)Ηθοποιός ....David Wark 

Walk the Line (2005)Ηθοποιός ....ιεροκήρυκας 

Bobby Jones: Stroke of Genius - Η Ζωή Είναι Δική μου (2004)Ηθοποιός ....ρεπόρτερ 

Big Fish - Απίθανες Ιστορίες (2003)Ηθοποιός ....αγρότης 

28 Days - 28 Ημέρες (2000)Ηθοποιός ....ψυχολόγος 

October Sky - Ονειρα του Ουρανού (1999)Ηθοποιός ....κριτής 

Ghosts of Mississippi - Φαντάσματα από το Παρελθόν (1996)Ηθοποιός ....Dan Prince 

Sommersby (1993)Ηθοποιός ....ρατσιστής 

True Colors - Αληθινά Χρώματα (1991)Ηθοποιός ....γερουσιαστής Lockerby 

Matewan - Ματωμένη Αμερική (1987)Ηθοποιός ....Al Felts 

The River - Το Ποτάμι της Οργής (1984)Ηθοποιός ....Zemke 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.