• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Tiryaki, Gokhan






- Φύλο: Aνδρας
- Τόπος Γέννησης: Istanbul, Turkey





- Φιλμογραφία:

Ali and Nino (2016)Κινηματογραφιστής   

Sarmasik - Κισσός (2015)Κινηματογραφιστής   

Kis Uykusu - Χειμερία Νάρκη (2014)Κινηματογραφιστής   

Tri Dritare dhe Nje Varje - Τρία Παράθυρα και ενας Απαγχονισμός (2014)Κινηματογραφιστής   

Kelebegin Ruyasi (2013)Κινηματογραφιστής   

Lal Gece - Νύχτα Σιωπής (2012)Κινηματογραφιστής   

Bir Zamanlar Anadolu`da - Κάποτε στην Ανατολία (2011)Κινηματογραφιστής   

Issiz Adam - Πάντα Μόνος (2008)Κινηματογραφιστής   

Uc Maymun - Τρεις Πίθηκοι (2008)Κινηματογραφιστής   

Iklimler - Κλίματα Αγάπης (2006)Κινηματογραφιστής   



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.