• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22307
  • Αριθμός συν/τών: 759912
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Williams, Treat



- Πραγματικό Όνομα:

Richard Williams


- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 01 Δεκεμβρίου 1951
- Τόπος Γέννησης: Rowayton, Connecticut, USA




- Φιλμογραφία:

Drunk Parents (2018)Ηθοποιός ....Dan Henderson 

Confirmation (2016)Ηθοποιός ....Ted Kennedy 

Barefoot (2014)Ηθοποιός ....Κος Wheeler 

In the Blood - Εν Ψυχρώ (2014)Ηθοποιός ....Robert Grant 

Flores Raras (2013)Ηθοποιός ....Roberrt Lowell 

Deadfall - Ψυχρό Αίμα (2012)Ηθοποιός ....Becker 

A Little Bit of Heaven - Ενας Μικρός Παράδεισος (2011)Ηθοποιός ....Jack Corbett 

127 Hours - 127 Ωρες (2010)Ηθοποιός ....Κος Ralston 

Howl - Tο Ουρλιαχτό (2010)Ηθοποιός ....Mark Schorer 

What Happens in Vegas - Τζακ Ποτ στον Ερωτα (2008)Ηθοποιός ....Jack Fuller Sr. 

Miss Congeniality 2: Armed and Fabulous - Miss... με το Ζόρι 2: Κυκλοφορεί και Οπλοφορεί (2005)Ηθοποιός ....Walter Collins 

Hollywood Ending - Παίζοντας στα Τυφλά (2002)Ηθοποιός ....Hal 

The Deep End of the Ocean - Η Βαθιά Ακρη του Ωκεανού (1999)Ηθοποιός ....Pat Cappadora 

Deep Rising - Κρουαζιέρα Χωρίς Επιστροφή (1998)Ηθοποιός ....John Finnegan 

The Devil`s Own - Ο Τρομοκράτης (1997)Ηθοποιός ....Billy Burke 

Mulholland Falls - Εντολή εν Λευκώ (1996)Ηθοποιός ....Συνταγματάρχης Fitzgerald 

The Phantom - Φάντομ (1996)Ηθοποιός ....Xander Drax 

Things to Do in Denver When You`re Dead - Oι Ωραiοι Δεν Πεθαίνουν στο Ντένβερ (1995)Ηθοποιός ....Bill 

Smooth Talk (1985)Ηθοποιός ....Arnold Friend 

Once Upon a Time in America - Κάποτε στην Αμερική (1984)Ηθοποιός ....James Conway O`Donnell 

Prince of the City - Τον Λέγαν Πρίγκιπα της Πόλης (1981)Ηθοποιός ....Daniel Ciello 

The Empire Strikes Back - Η Αυτοκρατορία Αντεπιτίθεται (1980)Ηθοποιός ....στρατιώτης 

1941 - 1941... Από Πού Πάνε στο Χόλιγουντ, Παρακαλώ; (1979)Ηθοποιός ....δεκανέας Chuck `Stretch` Sitarski 

Hair - Χαιρ (1979)Ηθοποιός ....George Berger 

Marathon Man - Ανθρωποκυνηγητό (1976)Ηθοποιός ....τζόγκερ 

The Eagle Has Landed - Ο Αετός Πάτησε στη Γη (1976)Ηθοποιός ....Captain Clark 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.