• ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ...

  • Αριθμός ταινιών: 22315
  • Αριθμός συν/τών: 759967
  • Πρόγραμμα 300 Κινηματογράφων και 18 τηλεοπτικών σταθμών
Περιεχόμενα
Γενικά - Φιλμογραφία
Συντελεστές - Φιλμογραφία


- Eπώνυμο, Όνομα:

Wilson, Scott






- Φύλο: Aνδρας
- Hμερομηνία Γέννησης: 29 Μαρτίου 1942
- Τόπος Γέννησης: Atlanta, Georgia, USA
- Ύψος: 180 cm.
- Σύζυγος: Koh, Heavenly


- Φιλμογραφία:

Hostiles - Ταξιδεύοντας με τον Εχθρό μου (2017)Ηθοποιός ....Cyrus Lounde 

Big Stan - Ο Μεγάλος Σταν (2007)Ηθοποιός ....δεσμοφύλακας Gasque 

The Heartbreak Kid - Επτά Μέρες Φαγούρα (2007)Ηθοποιός ....Boo 

Gwoemul - Ο Επισκέπτης (2006)Ηθοποιός ....γιατρός 

Junebug - Μια Ξένη Ανάμεσα μας (2005)Ηθοποιός ....Eugene Johnsten 

Monster (2003)Ηθοποιός ....Horton 

The Last Samurai - Ο Τελευταίος Σαμουράι (2003)Ηθοποιός ....πρέσβης Swanbeck 

Pearl Harbor - Περλ Χάρμπορ (2001)Ηθοποιός ....George C. Marshall 

The Animal - Σκέτο Ζώον (2001)Ηθοποιός ....ο δήμαρχος 

The Way of the Gun - Η Ωρα των Οπλων (2000)Ηθοποιός ....Hale Chidduck 

Clay Pigeons - Το Δόλωμα (1998)Ηθοποιός ....σερίφης Dan Mooney 

G.I. Jane - Η Επίλεκτη (1997)Ηθοποιός ....πλοίαρχος Salem 

Dead Man Walking - Θα Ζήσω (1995)Ηθοποιός ....πάτερ Farley 

Judge Dredd - Ο Δικαστής Ντρεντ (1995)Ηθοποιός ....Pa Angel 

The Grass Harp - Οικογενειακά Μπερδέματα (1995)Ηθοποιός ....Eugene Fenwick 

Flesh and Bone - Κληρονομιά ενός Εγκλήματος (1993)Ηθοποιός ....Elliot 

Geronimo: An American Legend - Τζερόνιμο (1993)Ηθοποιός ....Redondo 

Pure Luck - Διαβολική Τύχη (1991)Ηθοποιός ....Frank Grimes 

The Exorcist III - Εξορκιστής 3 (1990)Ηθοποιός ....Δρ Temple 

Young Guns II - Γιανγκ Γκανς 2 (1990)Ηθοποιός ....Lew Wallace 

Johnny Handsome - Ο Ωραίος Τζόνι (1989)Ηθοποιός ....Mikey Chalmette 

Rok Spokojnego Slonca - Η Χρονιά του Ησυχου Ηλιου (1984)Ηθοποιός ....Norman 

The Right Stuff - Οι Κατάλληλοι Ανθρωποι (1983)Ηθοποιός ....Scott Crossfield 

The Ninth Configuration - Ο Ενατος Σχηματισμός (1980)Ηθοποιός ....Billy Cutshaw 

The Passover Plot (1976)Ηθοποιός ....Ιούδας Ισκαριώτης 

The Great Gatsby - Ο Υπέροχος Γκάτσμπυ (1974)Ηθοποιός ....George Wilson 

The Gypsy Moths - Οι Δαίμονες των Ουρανών (1969)Ηθοποιός ....Malcolm Webson 

In Cold Blood - Εν Ψυχρώ (1967)Ηθοποιός ....Richard Hickock 

In the Heat of the Night - Ιστορία ενός Εγκλήματος (1967)Ηθοποιός ....Harvey Oberst 



 
Δεν υπάρχουν ακόμη σχόλια. Στείλτε το πρώτο!

Αυτή τη στιγμή δεν είστε συνδεδεμένος. Συνδεθείτε ή κάντε εγγραφή για να σχολιάσετε.